Panduan untuk Bermain Poker Berjaya Untuk Freshies

Bermain

Ketika mula bermain poker, selalunya pemain akan mengalami kesukaran untuk menyesuaikan diri dengan golf dan mendapati diri mereka terkena sedikit wang. Namun, sekiranya anda mengikuti dua petua mudah yang dikemukakan di sini, anda akan berkaitan dengan kejayaan dalam masa yang singkat. Ketiga-tiga kemahiran poker utama ini cenderung; matematik, disiplin, dan juga psikologi. Menguasai kemampuan ini akan bermakna anda akan dapat membaca situasi permainan dan dapat memanfaatkan momen-momen yang dirancang untuk menjadikan anda sebaliknya.

Saya tidak betul-betul mengetahui aplikasinya, tetapi saya memang seperti yang anda sebut sebagai “wang Kiss918 takut”. Saya dan pasangan menghadapi risiko mempertaruhkan $ 150- $ 200 untuk tangan yang bukan merupakan produk kacang mutlak. Ini menyebabkan semua orang melipat yang mungkin merupakan tangan teratas kadang-kadang kerana takut kehilangan begitu banyak pada satu tangan, kadang-kadang hanya satu kad. Doyle Brunson sekali lagi membuat komen, sehingga anda menjadi pakar dengan jadual poker, anda memerlukan “pengabaian tertentu” untuk sebarang nilai modal. Saya fikir saya mempunyai itu. Saya sebenarnya tidak. Ketika tiba masanya mereka meletakkan kerepek besar di dalam periuk tanpa mengesahkan kemenangan, saya fokus pada wang. Ia akhirnya hampir tidak sedar. Saya tidak tahu bahawa kami “wang takut”.

Kad flop hendaklah mengandungi tiga kad kawasan. Kesalahan di mana lebihan ditangani hendaklah dikembalikan ke dek ini. Setelah jepit dibeli secara amnya, kad kredit terbakar dibuang dan satu kad seterusnya dibalikkan mengikut kad yang lain. Kad komuniti keempat disebut giliran walaupun terakhir disebut sungai. Taruhan pada masa yang sama masih dibina antara selang masa.

Peraturan Pegangan Texas Hold em Poker utama adalah membuat gabungan lima kad dengan sebaik mungkin terus dari kad dua lubang ditambah dengan lima kad bank komuniti. Sebelum setiap kegagalan, giliran atau sungai ditangani, kad bakar dibuang sehingga kemungkinan kecurangan tidak dapat dilakukan. Kad berlubang harus selalu diturunkan di kawasan muka jika tidak, kesalahan akan dipanggil dan bermain kad, dirombak. Sekiranya kad lubang didedahkan sebelum waktunya kerana peniaga, perjanjian semula akan dilakukan; jika kesalahan itu adalah pemain, permainan akan berlalu.

Wang yang ditakutkan tidak semestinya memenangkan wang poker. Saya memutuskan dengan segera, bahawa jika saya akan bermain Cash Internet poker, saya benar-benar bersedia untuk mengambil risiko sebanyak beberapa ratus dolar menggunakan satu tangan atau kad sederhana. Sekiranya saya tidak pernah benar-benar bersedia melakukan ini di meja poker-dalam talian, saya lebih baik memilih kejohanan.

Sekarang anda telah belajar bermain, tetapi sebelum ada yang meneruskan maklumat lebih lanjut tentang bagaimana untuk dapat menang dan mendapat keuntungan dari sukan keren ini, harap sedar bahawa kejayaan sebagai pemain poker anda dapat secara langsung berkaitan dengan jumlah maklumat yang anda pelajari dan kualiti latihan yang anda lakukan. Pemain poker yang benar-benar baik dan menguntungkan tidak terjaga seperti itu. Nikmati apa sahaja, mereka harus mencari cara untuk menang dan terus melakukannya beberapa kali sebelum mereka dapat melakukannya dengan cekap.

Ini bertujuan untuk memberi semangat kepada pemain anda yang sememangnya menyukai poker dan juga ingin menjana wang daripadanya. Ini juga merupakan pencegah yang hebat bagi orang-orang yang kaya dengan skema cepat yang berpendapat bahawa mereka akan mendapat wang tunai yang mudah untuk bermain Holdem poker. Apa lawaknya. Oleh itu, jika anda tidak diragukan lagi adalah pemain poker yang komited dan ingin benar-benar menjana sejumlah wang dengan menggunakan Poker, pelajari lebih banyak lagi sekarang.

Lama kelamaan perubahan kecil di sekitar sikap saya, pemikiran saya, membuat semua perbezaan itu. Saya segera menemui lawan saya melipatgandakan kebangkitan semula. Saya telah memenangkan pasu penanaman yang lebih besar, permainan saya mendapat penghormatan lebih banyak, dan ini menjadikan permainan tunai saya yang komprehensif. Saya mengalami kerugian yang lebih besar beberapa hari atau minggu juga, tetapi sepanjang masa, ini meningkatkan permainan tunai saya. Saya baru-baru ini bermain sebagai “wang takut” dan bahkan tidak mengetahuinya pada masa itu. Cash Poker menggunakan mindset yang berbeza berbanding Tournament Poker, dan akhirnya saya mengenal pasti apa yang harus dilakukan. Sekiranya saya mendapat wang tunai poker Internet harian saya, saya akan memperoleh yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *