Memulakan laman web poker

Pemain poker dalam talian tidak perlu risau. Hanya jika anda memiliki bilik poker di mana wang sebenar tersedia, adakah anda akan menghadapi masalah dengan poker dalam talian di Amerika.

Sambutan yang panjang

Poker dalam talian adalah kelabu undang-undang di Amerika Syarikat. Ia tidak menyalahi undang-undang di bawah mana-mana undang-undang persekutuan. Beberapa ahli politik telah cuba menggunakan wire act untuk permainan dalam talian. Poker dalam talian telah menjadi subjek perdebatan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Walau bagaimanapun, setakat ini hak poker Internet telah terselamat daripada ujian download kiss918.

Sejak akhir 1990-an, poker dalam talian telah tersedia untuk warga AS. Ramai pemain telah bermain dalam talian selama bertahun-tahun, dan tiada kes pernah dibawa terhadap sesiapa yang telah dituduh bermain poker di Internet. Tiada undang-undang yang jelas yang boleh menyebabkan mana-mana pemain didakwa melakukan jenayah.

Jika anda memulakan laman web poker dalam talian di mana pemain boleh bermain dengan wang sebenar, di situlah anda mungkin mendapati diri anda dalam masalah yang serius. Ini akan meletakkan anda dalam masalah undang-undang yang serius. Mereka suka monopoli permainan jadi mereka mungkin akan mendakwa anda jika percubaan anda untuk membuka tapak poker, atau menjalankan permainan poker bawah tanah.

Walaupun terdapat undang-undang di beberapa negeri yang melarang poker dalam talian, tiada satu pun telah digunakan untuk mengenakan bayaran kepada sesiapa yang bermain poker dalam talian. Undang-undang sedia ada terlalu kabur dan poker terlalu popular untuk membenarkan sesiapa sahaja mendapat masalah kerana bermain poker dalam talian. Pendapat umum sangat menguntungkan untuk poker dalam talian. Oleh itu, DA yang paling bersemangat sekalipun perlu berfikir dua kali sebelum mengambil sebarang tindakan terhadap individu yang bermain poker dalam talian.

UIGEA

2006 menyaksikan penguatkuasaan UIGEA, iaitu Akta Penguatkuasaan Perjudian Internet Melanggar Undang-undang. Akta ini tidak menjadikan permainan dalam talian atau poker haram. Undang-undang ini sebaliknya menyasarkan bank, institusi kewangan dan menuntut mereka mengenal pasti transaksi perjudian dan menyekatnya.

Pihak bank tidak dapat menguatkuasakan akta ini. Setiap hari, terdapat berjuta-juta transaksi di AS. Walau bagaimanapun, bank kekurangan sumber untuk mengenal pasti transaksi. Pada penghujung tahun 2009 pelaksanaan UIGEA telah ditangguhkan enam bulan untuk membolehkan bank lebih banyak masa dan berdebat.

UIGEA setakat ini merupakan satu perundangan yang tidak berkesan. UIGEA kadangkala menyekat transaksi kad kredit di tapak poker. Kes-kes ini diselesaikan oleh pemain yang memilih kaedah deposit yang berbeza, dan ia boleh diteruskan seperti biasa.

Tetapi apakah kata akhir?

Anda harus tahu bahawa saya bukan seorang peguam dan ini BUKAN merupakan nasihat undang-undang. Tetapi saya boleh memberi jaminan bahawa poker internet benar-benar selamat. Rakyat AS mempunyai hak untuk memilih apa yang mereka suka dengan wang mereka sendiri dari rumah mereka. Adalah sah untuk pemain bermain poker dalam persekitaran kasino jadi sukar untuk mewajarkan keharaman bermain poker dalam talian.

Anda boleh bermain poker dalam talian jika anda mahu. Saya telah bermain poker dalam talian selama bertahun-tahun. Berjuta-juta pemain poker telah melakukan perkara yang sama. Selagi laman web anda sebenarnya tidak dimiliki oleh pemain poker, anda akan baik-baik saja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *